Ford Motorcraft tandrem og vandpumpe

1205110084747
Priser på din næste Ford tandrem er inklusiv tandremskift - find også vandpumpe her
 
Vitale motordele
 
Vandpumpen i din motor er en vital komponent, som sikrer, at motoren holder længst muligt, og at den fungerer optimalt. Den sørger for, at din motor ikke overophedes, ved at pumpe kølervæske gennem systemet, ind i motoren og tilbage igen.
  
Da vandpumpen afhænger af præcision og funktionalitet, er selve tandremmen yderst vigtig for vandpumpen. Som næsten alle andre dele på din bil, er vandpumpen og tandremmen typiske ofre for slidtage. Hvis de ikke fungerer, som de skal, overophedes din motor, og dette medfører som regel et totalt nedbrud.
  
Vi er specialister i alle komponenterne i din bil, og hvis vi finder slid eller fejl på din vandpumpe eller tandrem, kan vi enten reparere eller udskifte dem. Ved at gøre dette sikrer vi, at din Ford 5+ er i optimal stand og mindsker risikoen for nedbrud.
  
Så hvad enten du skal have ny tandrem eller vandpumpe til din Ford Focus, Ford Mondeo, Ford C-MAX, Ford S-MAX, m.fl., så kan du bestille en tid hos et af vores autoriserede værksteder. De står klar til at skifte din bils tandrem og vandpumpe.
  
Skemaet herunder viser priserne for en udskiftning af Ford Motorcraft tandrem inkl. moms og arbejdsløn.
  
Motorcraft reparation Tandrem Vandpumpe inkl. tandremssæt
Ka, Fiesta, Fusion
Kr. 3.595* Kr. 5.795*
Focus, C-MAX Kr. 4.395* Kr. 5.695*
Kuga, Mondeo, S-MAX, Galaxy Kr. 4.395* Kr. 6.995*
Connect Kr. 4.995* -
Transit - -
 
PLIGTTEKST
*De anførte priser er vejledende udsalgspriser til din Ford 5+ og er inkl. arbejdsløn og moms. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl samt afvigelser på enkelte bilmodeller.
 

Book din aftale