Ford Motorcraft støddæmpere

1205110087425
Få tjekket din støddæmper på din Ford - priser på støddæmpere er inkl. udskiftning
  
Til forøget sikkerhed og komfort
  
Støddæmpere og fjedre er nogle af de vigtigste dele, for at sikre din komfort, når du kører. Men støddæmpere og fjedre i god stand bidrager også til den samlede sikkerhed for dig og din bil. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at de konstant er i den bedst mulige stand. Det kan du gøre ved at få en ekspert til at vurdere standen på dem. Du skal vide, at dit Ford værksted tjekker dine støddæmpere ved hvert serviceeftersyn, du får udført hos et autoriseret Ford værksted.
  
Hvis du ikke er sikker på, om dine støddæmpere og fjedre er i optimal stand, bør du tage kontakt til dit lokale Ford værksted, for at få en servicegennemgang.
  
Så hvad enten du skal have nye støddæmpere til din Ford Focus, Ford Mondeo, m.fl., så kan du bestille en tid hos et af vores autoriserede værksteder. De står klar til at skifte din Fords støddæmpere.
  
I skemaet herunder kan du se priserne for udskiftning af støddæmpere på din Ford 5+. Priserne er desuden inkl. moms og arbejdsløn.
  
Motorcraft reparation Støddæmpere, sæt foranStøddæmpere, sæt bag
Ka, Fiesta, Fusion
Kr. 2.995*Kr. 1.495*
Focus, C-MAX Kr. 3.695*Kr. 1.995*
Kuga, Mondeo, S-MAX, Galaxy Kr. 4.995*Kr. 1.995*
Transit Connect Kr. 2.995*Kr. 1.595*
Transit
Kr. 4.995*Kr. 2.395*
 
PLIGTTEKST
*De anførte priser er vejledende udsalgspriser til din Ford 5+ og er inkl. arbejdsløn og moms. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl samt afvigelser på enkelte bilmodeller.
 

Book din aftale