Ford Motorcraft starter

1205110083393
Se vores udvalg af startere til din Ford her - priser er inklusiv udskiftning af din starter
  
Sætter motoren i bevægelse
  
Navnet på delen siger næsten det hele – uden en fungerende starter, vil din bil simpelthen ikke starte. Starteren er forbundet til dit bilbatteri og er den del der sørger for, at din motor er i bevægelse.
  
Ford Motorcrafts renoverede startere er specialdesignet til din Ford 5+, konkurrencedygtigt prissat og miljøvenlig. En renoveret starter fungerer på en højt niveau, er pålidelig og så er det nemt at spotte, når den har brug for en reparation.
  
Priserne på en Motorcraft starter kan du se i skemaet her under. Bemærk, at priserne er inkl. moms og arbejdsløn.
  
Så hvad enten du skal have en ny starter til din Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Mondeo, Ford Transit, Ford S-MAX, m.fl., så kan du bestille en tid hos en af vores autoriserede værksteder. De står klar til at skifte din bils starter.
  
Motorcraft reparation Starter
Ka, Fiesta, Fusion
Kr. 2.995*
Focus, C-MAX Kr. 3.195*
Kuga, Mondeo, S-MAX, Galaxy Kr. 3.295*
Connect Kr. 2.485*
Transit Kr. 3.895*
 
Hvad du skal holde øje med:
  
- Ét højt klik, men motoren starter ikke
- Unormal støj fra starteren
- Hvis din bil ikke vil starte, bør du kontrollere lys, radio og horn. Hvis disse ikke virker, er det sandsynligt, at dit batteri er dødt. Hvis disse virker, er det sandsynligt, at der findes fejl på motoren eller starteren
- Ét højt klik, men motoren starter ikke
  
Se vores animerede film om renoverede Ford Motorcraft reservedele her
  
PLIGTTEKST
*De anførte priser er vejledende udsalgspriser til din Ford 5+ og er inkl. arbejdsløn og moms. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl samt afvigelser på enkelte bilmodeller.
  

Book din aftale