Ford Motorcraft kølervæske

1205110088799
Beskyttelse, når din bil behøver det allermest
  
Specialdesignet til Fords motorer! Superplus kølervæske sørger for optimal beskyttelse mod det hårde og kolde vintervejr.
  
Det er videnskabelig bevist, at kølervæske hjælper med at beskytte motoren, hæmme rustdannelse og styrke din motors præstation. Det reducerer også skader på vandpumpen med op til 50 %, heriblandt beskyttelse mod lækager.
  
Da kølervæsken danner et gennemsigtigt beskyttelsesfilm, snarere end et solidt filmlag, sørger den også for optimal varmeafledning. Kølervæsken er et vigtigt middel for opretholde den optimale beskyttelse af din bils indre komponenter i mange år frem.
  
Superplus kølervæske er testet både i et laboratorium og på vejene i faktiske forhold. Så selv, hvis vinteren i Danmark en dag bliver rigtig hård og kold, kan du være forvis om, at så længe din bil har kølervæske på, er den godt beskyttet.
  
Priserne for kølervæsker ses i skemaet her under. Priserne er desuden inkl. moms og arbejdsløn.
  
Motorcraft reparation
Kølervæske
udskiftning
Ka, Fiesta,
Fusion
Kr. 895*
Focus, C-MAX
Kr. 945*
Kuga, Mondeo, S-MAX, Galaxy
Kr. 995*
Connect
Kr. 895*
Transit Kr. 1.195*
 
PLIGTTEKST
*De anførte priser er vejledende udsalgspriser til din Ford 5+ og er inkl. arbejdsløn og moms. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl samt afvigelser på enkelte bilmodeller.
  

Book din aftale