Den helt nye Transit Connect

FORD TRANSIT CONNECT

Hver Transit er bygget til formålet, og den helt nye Transit Connect er ingen undtagelse.

Varebilen er robust, praktisk og pålidelig og har rigeligt med lastplads: 2,9 m³ for L1-versionen (med kort akselafstand) og 3,6 m³ for L2-versionen (med lang akselafstand), med op til ca.1.000 kg lastevne.

En spidsfindig gennemgående varerumsadskillelse med lastluge (ekstraudstyr) gør det også muligt at transportere rør, stiger og andre læs, der er op til 3,0 m lange for L1-versionen og 3,4 m lange for L2-versionen.

Et udvalg af avancerede benzin- og dieselmotorer, kombineret med 5-eller 6-trins manuelle gear eller 6-trins automatgear, giver stor motorkraft og drejningsmoment samt ekstraordinær brændstofeffektivitet: op til 23,8 l/km med så lidt som 109 g/km CO2-udledning.

Avanceret teknologi holder dig forbundet, giver dig underholdning og tager vare om din sikkerhed. Den omfatter: SYNC med stemmestyring ringer op og besvarer dine opkald og kan endda læse dine indgående sms’er højt. Active City Stop registrerer også, om et sammenstød ved lav hastighed er umiddelbart forestående og bremser automatisk ned.

Et fleksiblet dobbelt front passagersæde gør det muligt for dig at transportere op til tre personer.

Oplev den nye Transit hos din Ford forhandler