Ford Transit Courier

NY FORD TRANSIT COURIER

Transit Courier er den perfekte varebil til de små og travle gader i byen, da den er nem og hurtig at manøvrere. Dens kompakte størrelse gør den også nem at parkere. Og uanset hvor mange gange du må holde ind i løbet af en uge, vil det sjældent blive for at tanke. Det er fordi, den prisbelønnede 1.0 liters EcoBoost-benzinmotor og de avancerede 1.5 og 1.6 liters Duratorq-dieselmotorer er designet til at udnytte brændstoffet bedst muligt.  

Lad dig ikke narre af bilens kompakte ydre. Det er et erhvervskøretøj, som giver dig hele 2,3 m3 varerum.

Går du glip af et opkald, kan du potentielt gå glip af en forretningsmulighed. Så blandt andre avancerede teknologier finder du Ford SYNC Bluetooth, som gør det muligt at ringe og besvare opkald håndfrit.

Med sit moderne design, imponerende brændstoføkonomi og komfort som en personbil, kan Transit Courier være en af de bedste investeringer i din virksomhed.

Ford Transit Courier imponerende varerum

Mere varerum for pengene

Gennemtænkt design udnytter hver en centimeter i varevognens interiør optimalt. Resultatet er et varerum på 2,3 m3, som giver dig 10% mere varerum end andre køretøjer i samme klasse. En fuld varerumsadskillelse og surringspunkter i siden hjælper dig med at udnytte rummet sikkert og effektivt.
Ford SYNC Tekonologi

Ford SYNC. Avanceret Bluetooth® teknologi

Når du har tilsluttet din mobiltelefon til SYNC, kan du foretage og besvare telefonopkald og vælge kontaktoplysninger i din telefonbog. Og med Bluetooth® -kompatibel audio-streaming kan du streame din personlige musiksamling fra din mobiltelefon direkte via bilens audiosystem.
Ford SYNCmed automatisk nødopkald

Automatisk nødopkald

I tilfælde af en ulykke aktiveres SYNCs prisbelønnede system 'automatisk nødopkald' ved, at en airbag aktiveres eller brændstoftilførslen afbrydes. Så længe din mobiltelefon er tilsluttet SYNC, kan teknologien bruge den til at foretage et direkte opkald til alarmcentralen, give dem oplysninger om dine GPS-koordinater og gøre det muligt for dig selv at tale med dem.
Ford EcoBoost motor

Benzin eller diesel, forvent den bedste brændstoføkonomi

Du kan glæde dig til fremragende brændstoføkonomi med enten den prisbelønnede 1.0 liters EcoBoost-benzinmotor eller 1.5 og 1.6 liters Duratorq-dieselmotorene. Den revolutionerende benzinmotor byder på en trækkraft og et drejningsmoment som ellers kun større motorer kan præstere, uden at gå på kompromis med en imponerende brændstoføkonomi. Samtidig opnår de avancerede dieselmotorer også fremragende økonomi, særligt hvis man kører lange strækninger hver dag.
USB

Et sikkert sted til dine mobile enheder

Designet til at holde dit navigationssystem eller din smartphone. Der medfølger USB- og AUX-stik.

Bluetooth® navn, mærke og logo ejes af Bluetooth SIG, Inc., og mærket anvendes på licens af Ford Motor Company Limited og tilknyttede selskaber. Øvrige varemærker og mærkenavne tilhører de respektive ejere. *Ford automatisk nødopkald er tilgængeligt i mere end 30 europæiske lande (inkl. Danmark). Med en tilsluttet, kompatibel mobiltelefon parret til systemet, aktiveres denne funktion automatisk i tilfælde af en airbag aktiveres (ikke knæairbag) eller hvis brændstofpumpen afbrydes.