New Transit contemporary exterior design

DEN HELT NYE FORD TRANSIT*

En stor og effektiv arbejdskollega er på vej, den nye Transit. Den har stor lastkapacitet, en række avancerede teknologier og lave driftsomkostninger. Vi sigter mod, at den skal være klassens mest effektive varebil. Den vil bidrage til din effektivitet – og derfor kan førerkabinen fungere som et mobilt kontor med et valgfrit foldbart arbejdsbord, mange opbevaringsmuligheder og to 12v strømstik. Interiøret hæver også niveauet for komfort og rummelighed, mens det udvendige design er nyt og tidssvarende. Og endelig, vil den nye model sætte standarden for holdbarhed og pålidelighed. Læs mere om den nye Transit nedenfor og tilmeld dig her for at modtage mere information.
 
*Priser offentliggøres snart

Ford ECOnetic Technologies

Forvent klassens bedste brændstoføkonomi

Den nye Transit forventes at få klassens bedste brændstoføkonomi og CO2-udledning gennem en række ECOnetic teknologier. Blandt dem kan Auto-Start-Stop spare dig brændstof ved automatisk at slukke motoren når bilen holder i tomgang. Samtidig oplader Smart Regenerative Charging kun batteriet, når det er nødvendigt, og i videst muligt omfang ikke, når du har foden på speederen. Det sparer dig endnu mere brændstof og sænker CO2 udledningen yderligere.
Ford SYNC hands-free technology

Ford SYNC. Avanceret Bluetooth® teknologi

Når du har tilsluttet din mobiltelefon til SYNC, kan du foretage og besvare telefonopkald og vælge kontaktoplysninger i din telefonbog. Og med Bluetooth® -kompatibel audio-streaming kan du streame din personlige musiksamling fra din mobiltelefon direkte via bilens audiosystem.
Ford SYNC emergency assistance

Automatisk nødopkald

I tilfælde af en ulykke aktiveres SYNCs prisbelønnede system 'automatisk nødopkald' ved, at en airbag aktiveres eller brændstoftilførslen afbrydes. Så længe din mobiltelefon er tilsluttet SYNC, kan teknologien bruge den til at foretage et direkte opkald til alarmcentralen, give dem oplysninger om dine GPS-koordinater og gøre det muligt for dig selv at tale med dem.
Ford Transit available in a range of bodystyles

Vælg den rigtige størrelse til din virksomhed

Transit (to tons) fås i en række forskellige karosserivarianter: Van og Kombi (med valgfri taghøjde), Chassis enkelt- og dobbeltkabine samt Bus. Herudover kan du vælge mellem forhjuls-, baghjuls- og firhjulstræk, op til fem forskellige karosserilængder og bruttovægt fra 3.100 til 4.700 kg.
 
†SMS-funktion fås ikke til Iphones.