Seleairbags

Der kan monteres en unik sikkerhedsfunktion på de to yderste bagsæder: Seleairbags. Ved et sammenstød oppustes selerne, så stødkraften fordeles over et fem gange større kropsareal end med almindelige sikkerhedsseler. Ved at mindske trykket mod brystkassen og styre hoved- og halsbevægelsen bedre har denne innovative teknologi til formål at reducere sandsynligheden for kvæstelser.

> Klik her for at lære mere om oppustelig bagsædesele

Ford Lygteteknologi

Ved natkørsel sikrer Auto High Beam, at bilen automatisk blænder midlertidigt ned ved modkørende eller forankørende biler, så du ikke risikerer at blænde dine medtrafikanter. Herefter skifter systemet igen automatisk tilbage til langt lys, så du har den maksimale sigtbarhed. Auto High Beam fås som ekstraudstyr sammen med Lane Keeping Aid.

> Klik her for at lære mere om Auto High Beam


Forlygter, som hjælper dig til at se om hjørner

Adaptiv belysning med Ford Dynamic LED-forlygter leverer et præcist og intenst lysmønster, der automatisk tilpasses forskellige vej- og kørselsforhold. Kørelys er også inkluderet, og LED-strips til angivelse af blink erstatter traditionelle blinklys og tændes i rækkefølge for høj synlighed. Derudover justerer blændfrit fjernlys sig automatisk for at undgå at blænde andre trafikanter, og ved at følge vejen lader disse nye forlygter dig se mere klart ved kørsel i sving.

Ford Sync – Aut. Nødopkald

En vigtig del af Ford SYNC, som potentielt kan redde liv, er automatisk nødopkald. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk ringe til alarmcentralen for dig. Du kan vælge at stoppe opkaldet eller at tale med alarmcentralen, hvis du har brug for det. Systemet formidler livsvigtige oplysninger, såsom dine GPS-koordinater, selv hvis du er bevidstløs.***

> Klik her for at se mere om Ford SYNC med automatisk nødopkald

***Fords automatiske nødopkald fungerer i over 30 europæiske lande. Denne funktion fungerer, når den er parret med en kompatibel tilsluttet mobiltelefon, som du har med dig, når en airbag udløses (undtagen knæ-airbags), eller hvis en sensor, som registrerer et sammenstød, deaktiverer brændstofpumpen. Sms- og nødopkaldsfunktionerne understøttes ikke af alle europæiske sprog