Ford Ecoboost

Størrelse er lig med mere kraft, ikk? Ja, det er jo den tradiotionelle måde at tænke på. EcoBoost er alt andet end traditionel.

Det er nytænkning af, hvad en motor kan. Disse mindre og lettere motorer indeholder mange nytænkninger, der leverer stærk benzinøkonomi og reducerer CO2 udslip. Uden at gå på kompromis med ydelsen.

Det er ikke så mærkeligt, at 1.0 liter EcoBoost motoren vandt International Engine of the Year 3 gange i træk.

Intelligent All-wheel Drive

Intelligent All-Wheel Drive (iAWD) holder øje med omgivelserne og vælger hvor meget vejgreb du har brug for når vejen er våd, tør eller under frysepunktet. Der sendes automatisk ekstra kraft til for- og bagakslen når der er brug for det, og dermed sikres perfekt kontrol hver gang.

>Klik her for at lære mere om Intelligent All-Wheel Drive

Ved lave hastigheder koncentrerer iAWD systemet sig om at forbedre trækkraft og dermed forbedre manøvrering på glatte overflader, eller ved højt drejningsmoment. For eksempel, hvis forhjulene er på is, og de bageste ikke er, sender iAWD ekstra moment til de bageste hjul, hvor det er nødvendigt. Når du kører hurtigere flyttes fokus til at levere fremragende håndtering og en perfekt køreoplevelse, og samtidig holdes der øje med trækkraft. Din kørestil overvåges konstant og i AWD fin-tuner hele tiden.