Ford Ecoboost

Størrelse er lig med mere kraft, ikk? Ja, det er jo den tradiotionelle måde at tænke på. EcoBoost er alt andet end traditionel.

Det er nytænkning af, hvad en motor kan. Disse mindre og lettere motorer indeholder mange nytænkninger, der leverer stærk benzinøkonomi og reducerer CO2 udslip. Uden at gå på kompromis med ydelsen.

Det er ikke så mærkeligt, at 1.0 liter EcoBoost motoren vandt International Engine of the Year 3 gange i træk.

El- og Hybridbiler

En elektrisk bil fra Ford er næsten identisk i fremtoning med den tilsvarende benzin- eller dieselmodel. Men da den er udstyret med et væskeafkølet, højspændingsbatterisystem, har en elektrisk Ford nul udledning og kører næsten lydløst. Den leverer også jævn, tiltagende kraft og køredynamik, der tåler sammenligning med den tilsvarende benzin- eller dieselmodel. Du kan køre op til 162 km på en enkelt opladning og enten oplade derhjemme med hvilket som helst stik, eller du kan slutte den til enhver offentlig opladningsstation ved hjælp af en ledning til offentlig opladning.

Vælg hybrid-elektrisk teknologi og få det bedste af både benzin- og elektrisk kraft.

>Klik her for at lære mere om elektriske og hybrid-elektriske biler

Vælg hybrid-elektrisk teknologi og få det bedste af både benzin- og elektrisk kraft.

Uanset hvilket valg du træffer, er Regenerative Braking en kløgtig teknologi - en, der indfanger op til 90 % af den energi, der som regel går tabt via friktionsbremser, og genbruger den til at genoplade batteriet. Dette hjælper dig til at nå maksimal energiudnyttelse, når du er undervejs.

>Klik her for at lære mere om elektriske og hybrid-elektriske biler

Intelligent All-wheel Drive

Intelligent All-Wheel Drive (iAWD) holder øje med omgivelserne og vælger hvor meget vejgreb du har brug for når vejen er våd, tør eller under frysepunktet. Der sendes automatisk ekstra kraft til for- og bagakslen når der er brug for det, og dermed sikres perfekt kontrol hver gang.

>Klik her for at lære mere om Intelligent All-Wheel Drive

Ved lave hastigheder koncentrerer iAWD systemet sig om at forbedre trækkraft og dermed forbedre manøvrering på glatte overflader, eller ved højt drejningsmoment. For eksempel, hvis forhjulene er på is, og de bageste ikke er, sender iAWD ekstra moment til de bageste hjul, hvor det er nødvendigt. Når du kører hurtigere flyttes fokus til at levere fremragende håndtering og en perfekt køreoplevelse, og samtidig holdes der øje med trækkraft. Din kørestil overvåges konstant og i AWD fin-tuner hele tiden.