Ford og B&O PLAY

1205123116297
Nu får musikken dig for alvor i bevægelse.

En velvalgt afspilningsliste kan gøre en betydelig forskel, mens du kører. Især hvis du lytter til den gennem et førsteklasses lydanlæg. Vores nye samarbejde med B&O PLAY i Fords biler sikrer, at fantastisk lyd er en konstant følgesvend under kørslen.

Ford SYNC

1205123116297

Ford SYNC med stemmestyring og berøringsskærm

Hvis dit telefonnummer derhjemme er angivet som "home" i din mobiltelefon, skal du bare sige "call home", så ringer Ford SYNC 3 og forbinder dig. Den kan oven i købet se sms'er på skærmen.

Ford Sync 3 tilføjer endnu flere funktioner. Udover forbedret stemmestyring gør tilføjelsen af en HD touchscreen i på 8 tommer dig i stand til at styre klimaanlægget og navigationssystemerne (når det er installeret). Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter bare ved at sige ”I'm hungry” eller åbne Michelin-guiden, som kan hjælpe dig med at vælge og bestille bord.

Både Ford SYNC og Ford SYNC 3 omfatter Bluetooth®* til streaming af musik og nødopkald. Der fås også et DAB-audiosystem som ekstra- eller standardudstyr alt efter markedet. Funktioner varierer mellem bilerne og afhænger også af din smartphones kapabiliteter.

SYNC med automatisk nødopkald

En vigtig del af Ford SYNC, som potentielt kan redde liv, er automatisk nødopkald. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk ringe til alarmcentralen for dig. Du kan vælge at stoppe opkaldet eller at tale med alarmcentralen, hvis du har brug for det. Systemet vil give vigtige oplysninger, som dine GPS-koordinator, selv hvis du er bevidstløs.**

> Klik her for at se mere om Ford SYNC med automatisk nødopkald

SYNC med AppLink

Den næste generation af kommunikationssystemer i biler. Ford SYNC lader dig betjene de mest populære MP3-afspillere, Bluetooth®-kompatible telefoner og USB-drev og ovenikøbet styre apps på din smartphone med bemærkelsesværdigt enkle stemmekommandoer.****


SYNC med tekstoplæser

Ford SYNC kan læse sms'er sendt til din mobil højt for dig (ej danske). Det lader dig også ringe tilbage til afsenderen ved hjælp af stemmekommandoer og svare med en række forudbestemte svar. Med denne kløgtige teknologi kan du altid holde blikket på trafikken og hænderne på rattet.

> Klik her for at se mere om Ford SYNC med tekstoplæser

Ford Easy Access

1205123116297

Med Ford Easy Access dørsystemet er det let at komme ind og let at komme ud. Vi har fjernet midtersøjlen for at skabe en 1,5 meter stor uhindret åbning, som gør det virkelig nemt at komme ind og ud.

Ford Easy Access Dørsystem

1205123116297

Med Ford Easy Access dørsystemet er det let at komme ind og let at komme ud. Vi har fjernet midtersøjlen for at skabe en 1,5 meter stor uhindret åbning, som gør det virkelig nemt at komme ind og ud.

> Klik her for at se mere om Ford Easy Access dørsystemet


Ultrastærkt stål i dørkanterne erstatter den traditionelle midtersøjle. De er fem gange stærkere end konventionelt stål, så de giver maksimal beskyttelse og styrke - uden at føje ekstra vægt til bilen.

> Klik her for at se Ford Easy Access dørsystemet i aktion

Dørkantbeskytter

1205123116297

Det er let at slå sin dør mod ting på trange parkeringspladser. Men når du åbner døren på en Ford Focus, springer en beskyttende barriere frem for at beskytte lakken på din bil og dem ved siden af.

> Klik her for at se mere om dørkantbeskyttelse

Quickclear Opvarmet Forrude

1205123116297

Denne smarte funktion er udviklet, så du kan komme hurtigere af sted, når der er frost i luften. Ved blot et tryk på en knap kan supertynde filamenter opvarmes til ekstremt høj temperatur for af afise og afdugge forruden samt hjælpe med at tø vinduesviskerne op. Systemet fungerer på sekunder, selv hvis det er under frysepunktet udenfor.

Idiotsikret optankning med Ford Easy-Fuel

1205123116297

Det gør det næsten umuligt at tanke forkert brændstof på bilen, fordi en forkert brændstofpistol ikke passer. Herudover er det et dækselfrit tankningssystem, så det er slut med at bakse med snavsede benzindæksler.

Ford Easyfold

1205123116297

Det innovative nye EasyFold sædesystem lader dig folde hvert sæde i 2. sæderække helt ned med kun et enkelt tryk på en knap. Derudover kan du i Ford Galaxy supplere med den unikke funmktion - Power Raise, der automatisk løfet sæderne igen.

> Klik her og lær mere om Ford Easyfold

Smart sædesystem giver ultimativ fleksibilitet

Alsidige sæder sørger for rigelig plads til op til fem/syv personer med sammenklappelige sæder på anden og tredje række, der muliggør mange sæde- og opbevaringskonfigurationer. Sæderne på anden og tredje række kan eksempelvis klappes fladt sammen ved at trykke på en knap, så du straks får plads til dit sportsudstyr eller store indkøb fra byggemarkedet. Tredje sæderække fås som ekstraudstyr.