Cross Traffic Alert

Når du bakker ud af en parkeringsplads og kun har lidt udsyn til den aktuelle trafiksituation, så kan Cross Traffic Alert (del af Blind Spot informationssystemet) registrere biler på vej hen mod dig og udsende en advarende lyd. Teknologien tænder også et lys i sidespejlet. Venstre eller højre alt efter den modkørende trafiks retning.

> Klik her for at lære mere om Cross Traffic Alert

Intelligent Fartbegrænser

Intelligent fartbegrænsning er designet til at forbedre din justerbare fartbegrænser, så du bedre kan koncentrere dig om vejen. Ved aktivering justerer systemet automatisk tophastighed til den fartgrænse, som kameraet til genkendelse af trafikskilte registrerer.

> Klik her for at se mere om intelligent fartbegrænser

Aktiv Parkeringshjælp

Alt efter hvilken Ford du vælger, kan din bil blive leveret med teknologi udviklet til at gøre enten parallelparkering eller både parallel- og bås parkering stressfri. Aktiv parkeringshjælp bruger ultralydssensorer til at måle parkeringspladsen og fastslå, om din bil kan være der. Herefter styrer computeren for dig, når du parkerer. Du skal kun koncentrere dig om bremse, speeder og gearskifte. Park Out Assist (POA) hjælper dig også, når du skal køre ud af parallelparkeringspladser. Med bås parkering (PPA) kan systemet registrere, hvis der er plads til din bil, og så bakke ind for dig. Side Parking Aid advarer dig også, hvis der er nogen forhindringer til siderne.

> Klik her for at lære mere om aktiv parkeringshjælp

Active Braking

Denne teknologi skanner vejen for at registrere biler og mennesker foran og advarer dig om deres tilstedeværelse. Hvis du ikke reagerer, slår systemet automatisk bremserne til, hvilket mindsker ulykkers alvorlighed og hjælper dig med helt at undgå dem.

> Klik her for at lære mere om Active Braking med registrering af fodgængere

Frontkamera

Et lille og diskret kamera monteret foran på bilen sender et delt skærmbillede til bilens multifunktionsdisplay, så du kan se biler, cyklister og fodgængere fra begge sider. Denne teknologi er uvurderlig, hvis du skal prøve at kante dig ud af en snæver parkeringsplads eller ind på en stærkt trafikeret vej, hvor dit udsyn til siderne er begrænset.

>Klik her for at lære mere om Frontkameraet