Hvilken minibil skal jeg vælge?

Bybil, minibil, kompakt bil, kompakt SUV eller endda en kompakt persontransport…

Lette at manøvrere, nemme at parkere og virkeligt sjove at køre i Hvis du er på udkig efter en god og billig mindre bil, så er den gode nyhed, at der rigtig mange spændende modeller at vælge imellem.

Den dårlige nyhed er imidlertid, at der er så mange, at det kan kan være rigtig svært at beslutte sig for én af dem. Som med alt i livet er det de små ting, der gør forskellen. Hvilken minibil, der er bedst, afhænger af dine personlige præferencer samt af, hvad bilen skal bruges mest til i hverdagen.
Derfor vil vi inspirere dig med at præsentere tre spændende små Ford biler med stor personlighed. Du vil også få indblik i sikkerhedsudstyret som følger med i de tre bybiler:

Hvad er en minibil?

Begrebet minibil beskriver en bil, der størrelsesmæssig befinder sig mellem en mikrobil og en lille mellemklassebil. En minibil byder på god plads og komfort, samtidig med at størrelsen gør den perfekt til livet i byen.

Stor komfort og avanceret teknologi i vores små biler

Alle små biler i vores sortiment gør brug af tidens mest avancerede teknologi. Lige fra den af flere omgange prisbelønnede EcoBoost-benzinmotor til det håndfrie Ford SYNC-system – hos Ford er små biler ikke lig med mindre teknologi eller en ringe komfort - tværtimod. Alligevel har hver model også sit eget karakteristiske design og sin egen markante personlighed. Hvilken minibil passer bedst til dine behov? Her er tre mulige kandidater.

Ford KA+ er måske den perfekte bybil

1205116050460

Er du på udkig efter en bybil, der er smart, økonomisk og oser langt væk af charme og kvalitet, så er Ford KA+ et godt bud på din kommende kompakte minibil. Bilen egner sig perfekt til bykørsel, men er samtidig overraskende rummelig. Med fem sæder i fuld størrelse, masser af benplads og klassens måske bedste loftshøjde er der god plads til at strække benene, læne sig tilbage og nyde turen – også på bagsædet. En innovativ 1,2-liters motor sikrer en fremragende brændstoføkonomi, mens der samtidig er tilpas med ydeevne til stort set alle formål. Lyder det fristende? Så læs mere om Ford KA+ nedenfor.

> Læs mere om Ford KA+

Ford Fiesta byder på stor personlighed i lille format

1205116051293

Den nyeste generation Ford Fiesta er utvivlsomt den mest imponerende til dato. Her er tale om en kompakt og stilfuld minibil, der kombinerer et unikt design med tidens moderne teknologi. Bilen fås i mange forskellige farver, så du kan give bilen dit personlige præg. Uanset om du vælger standardmodellen eller den sporty ST-Line med tre eller fem døre, kan du se frem til en kraftfuld minibil, der klarer alle hverdagens udfordringer med brav ur. Det er dog på landevejen, at en Fiesta for alvor får lov til at vise sin store personlighed. Bilen ligger intet mindre end fremragende i sving og byder på en køreoplevelse med overraskende meget overskud. Du kan vælge mellem en 1,0-liters EcoBoost-motor eller en af de to dieselmotorer, henholdsvis en 1.6 TDCi med 95 hk og en 1,5 TDCi med 75 hk. Lyder det interessant, så kan du med fordel læse mere om Ford Fiesta nedenfor.

> Læs mere om Ford Fiesta

Ford B-MAX

1205116050676

Er på udkig efter en kompetent minibil, der byder på mere plads end en Ford Fiesta, så er en Ford B-MAX et godt bud på minibilen, du går og drømmer om. Ford B-MAX er skabt specielt til bykørsel og kombinerer en minibils kompakte størrelse med en MPVs store fleksibilitet. Ford B-MAX har et unikt dørsystem, som giver nem adgang til den rummelige og flotte kabine. Her finder du en komfortabel loftshøjde og godt med benplads til såvel børn som voksne. Ud over at have en størrelse, der er yderst attraktiv for den til tider udfordrende bykørsel, byder Ford B-MAX også på en lang række innovative teknologier, der gør kørsel i byen mere sikker og effektiv end nogensinde før. Alt i alt er Ford B-MAX utvivlsomt en de største, mest sofistikerede og fleksible minibiler, som er dedikeret specielt til bykørsel.

> Læs mere om Ford B-MAX