Ny Ford Fiesta Trend

Ny Ford Fiesta Trend
Modelvariant og pris Lær mere...
Fiesta 2017 Trend

Ny Ford Fiesta ST-Line

Ny Ford Fiesta ST-Line
Modelvariant og pris

Ny Ford Fiesta Titanium

Ny Ford Fiesta Titanium
Modelvariant og pris Lær mere...
Fiesta 2017 Titanium

Ny Ford Fiesta Vignale

Ny Ford Fiesta Vignale
Modelvariant og pris

DEN NYE FORD FIESTA - FRA KR. 129.990

Oplev den nye Fiesta til Åbent Hus
hos din lokale Ford-forhandler 2.-3. september.
> Find din Ford-forhandler her

Tidssvarende stil og design. Mere avanceret teknologi og uvurderlige funktioner. En opløftende, dynamisk køreoplevelse, som kun kan få dig til at smile.

Den nye Fiesta er nytænkt og genopfundet. Og som du snart vil se, når du oplever dens intelligente design, omfatter denne bil meget mere end ved første øjekast.

Problemfri teknologi, du kan styre med din stemme

1205135197691

Ford SYNC 3 er et avanceret system, der lader dig bevare forbindelsen og styre din telefon, musik og navigationssystem med intuitive stemmekommandoer eller en 8" touchskærm i farver. Den opretter forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto, og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps, bla. Spotify. Live Traffic kan også hjælpe dig med at undgå trafikpropper. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter bare ved at sige, ”Jeg er sulten” eller åbne Michelin-guiden, som kan hjælpe dig med at vælge og bestille bord på restauranter.

Din yndlingsmusik, som det er meningen, den skal lyde

1205135196570

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde, som tiltænkt af kunstneren. Og det er præcis det, du kan forvente i en Fiesta. Hvorfor? Fordi den fås med B&O PLAY. Dette førsteklasses lydsystem på 675 watt leverer en fyldig og kraftig lyd via en opsætning med op til 8 højtalere inkl. subwoofer. Og B&O PLAYs akustikkyndige specialister har specifikt designet, udviklet og finjusteret denne avancerede teknologi til Fiestaen. Så skru op for lyden, og nyd dine yndlingsbands og -sange i den koncertsal, som er din bils kabine.

Stressfri parkering og udkørsel

1205135197955

Det kan være bøvlet at parkere. Men ikke med din Fiesta. Det er fordi Active Park Assist bruger en kombination af forskellige teknologier til mere end at styre dig ind på parkeringspladsen. Park Out Assist hjælper dig også med at med at styre ud af parkeringspladsen. Systemet til parallel og vinkelret parkering kan registrere, om der er plads nok til din bil, og derefter bakke dig ind på plads. Side Parking Aid advarer dig, hvis der er nogen forhindringer til siderne.

Spar brændstof med Auto-Start-Stop

1205135194954

Når du standser ved trafiklys eller din Fiesta går i tomgang i kø, kan denne teknologi automatisk slukke motoren, mens de vigtige funktioner som forlygter, aircondition og SYNC systemet stadig har strøm. Når du er køreklar, skal du bare træde på koblingen eller speederen ved automatgear, så genstarter systemet. Auto-Start-Stop er særligt effektivt i byer, hvor det kan reducere brændstofforbruget med op til 10 % (bykørsel).