NY FORD TRANSIT CUSTOM KOMMER SNART

Mere alsidig, effektiv og praktisk end nogensinde før, Den nye Transit Custom er en varebil, som du vil nyde at arbejde med og køre i.

Den nye Transit Custom er fornyet på en række områder. Den mest iøjnefaldende fornyelse er den nye front og de nye smalle forlygter med LED kørelys.

En lang række innovative funktioner kan lette en stresset og travl arbejdsdag og sørge for, at du har bedre forbindelse til dine kunder, familie og venner. Du kan tilkøbe Ford SYNC 3 infotainmentsystemet, Blind Spot Information med Cross Traffic Alert, skiltegenkendelse og meget mere.

Den nye Ford Transit Custom leveres med Ford EcoBlue 2,0 liters TDCi-motorer.

Motorerne har overlegen motorkraft og masser af drejningsmoment. Samtidig er de yderst brændstoføkonomiske og overholder Euro 6 emissionskravene.

Intelligente næste generations-teknologier: for dit velvære og din komfort

1205146122562

Med Transit Custom har du muligheden for at få en række intelligente førerassistancefunktioner. Intelligent hastighedskontrol bruger for eksempel kameraet til genkendelse af trafikskilte for at registrere den aktuelle fartgrænse (når aktiveret). Systemet justerer din fartbegrænser for at holde dig inden for den pågældende grænse. Systemet Cross Traffic Alert advarer dig, hvis det registrerer modkørende trafik, når du bakker ud fra en parkeringsplads og har ringe udsyn. Systemet Blind Spot Information advarer dig, hvis det registrerer køretøjer, som skjules af din blinde vinkel. Den adaptive fartpilot er til stede for at gøre kørslen mindre stressende. Indstil din ønskede hastighed hvorefter den adaptive fartpilot tilpasser sig en forudindstillet afstand til det forankørende køretøj. Hvis sensorerne registrerer langsommere trafik længere fremme, sænker din Transit Custom automatisk farten. Når trafikken igen bevæger sig, sættes farten atter op til den forvalgte hastighed.

Alle de ovenstående funktioner er ekstraudstyr

SYNC 3. For en problemfri oplevelse uden hænder

1205146123487

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Du kan også bruge berøringsskærmen i farver på 8" med knibe- og strygebevægelser for en endnu mere intuitiv navigation. Teknologien opretter også forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto, og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone. Live Traffic kan også hjælpe dig med at undgå trafikpropper. Og du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten."

Al den plads, du har brug for

1205146122682

Lastrummet i Transit Custom er enestående: Det kan nemt fragte almindelige 8' x 4' plader, der lægges fladt på gulvet, tre europaller og, takket være dens unikke gennemgående lastrum, genstande på op til 3,4 m (L2). Varebilen tilbyder et lastrum på i alt seks kubikmeter – og det er blot versionen med kort akselafstand (L1). Den lange akselafstand (L2) tilbyder 6,8 meter. Transit Custom har endvidere den bredeste skydedør til pålæsning i siden blandt alle varebiler af samme type, og skydedøren omfatter en ny kontrolmekanisme, som sørger for, at den forbliver åben under pålæsning.