DEN NYE FIESTA ST KOMMER SNART

Med alt, hvad vi kender og alle de funktioner, du elsker, leverer den nye Fiesta ST en mere intens oplevelse hele vejen igennem.

Den er endnu mere kraftfuld og lydhør. Håndteringen er endnu mere fokuseret og præcis. Du kan tilpasse og personliggøre din helt nye Ford Fiesta ST som aldrig før.

Slutresultatet er en præstationsbil konstrueret til at sætte et smil på læben hver gang du tager rattet. Så gør dig klar til at nyde turen.

Ren, men raffineret kraft

1205136783952

Ekstraordinær ydeevne er drevet af en helt ny, tre-cylindret 1,5-liters EcoBoost-motor. Motorens turbolader benytter et optimeret turbine-design, som øger trykket hurtigere, samtidig med at man minimerer forsinkelsen. Derudover hjælper kombinationen af brændstofindsprøjtning og direkte brændstofindsprøjtningsteknologi med høj effekt og respons. Resultatet: Fiesta ST leverer en imponerende 200 hk, et muskulært 290 Nm drejningsmoment ved 1.750 o / min og en forventet 0-100 km / t tid på 6,7 sekunder. Med elektronisk lydforbedring og aktiv udstødningsventil er selv kabine lyd og udstødningsnota designet til at øge din køreglæde.

Juster din køreoplevelse

1205136784068

Fra en kort tur til forretningerne til en krævende dag på banen: Der findes en række valgbare Drive Modes (Normal, Sport og Bane), som justerer motoren og andre systemer for at optimere din køreoplevelse. Man kan også manuelt ændre speederpositionen, bremsepedalen og styringen. Forbedret Torque Vectoring Control, tre elektroniske stabilitetskontroller og et præstationsjusteret chassis leverer præcisionshåndtering, mens tilgængeligheden af sportsinspirerede fjedre, hjul, bremser og styresystem leverer en bil, der er designet til at opfylde dine kørselsbehov.

Smart, sofistikeret teknologi

1205136784503

For første gang nogensinde er Fiesta ST tilgængelig med B&O PLAY, et premium 675-watt lydsystem, der leverer en rig og kraftig lyd via 10 højttalere og subwoofer. Med Ford SYNC 3 kan du forbinde og styre din telefon, musik og navigationssystem med intuitive stemmekommandoer. Alternativt kan du betjene den 8” farve touchskærm med knibe og zoom bevægelser. Teknologien kan forbindes med Apple CarPlay og Android Auto, samt med SYNC Applink kan du få adgang til nogle af dine yndlingsapps, herunder Spotify.