DEN NYE FORD FOCUS RS

350 HK, 266 km/t tophastighed og 1 g sideværts acceleration.

Den nye Ford Focus RS med 2,3 liters EcoBoost-motor
fremviser nogle imponerende statistikker.

De er alle forstærket af en serie avancerede motorteknologier,
inkl. Ford Performance-firehjulstræk, Launch Control og Drive Modes…

Hvad bilens design og styling angår, taler det for sig selv.

Optimalt vejgreb i sving

1205106823278

Ford Performance-firehjulstræk (AWD) med Dynamic Torque Vectoring Control giver over 1 g sideværts acceleration plus fremragende vejgreb og ekstrem præcis manøvreevne, når du accelererer gennem sving.

Systemet anvender dobbelte elektronisk styrede koblingspakker til at afbalancere motorens drejningsmoment mellem baghjulene, så det passer i forhold til vejbanen og kørselsforholdene. Og denne intelligente teknologi gør det også muligt for dig at nyde kontrolleret overstyring på bane.

Klar til landevejen. Forberedt til banekørsel

1205106815884

I den nye Ford Focus RS har du fuld kontrol over den måde, bilen køres og håndteres på vejen eller på en bane. Ved at trykke på en knap kan du skifte mellem indstillingerne Normal, Sport og Track. Hver tilstand justerer firehjulstrækket, styring af støddæmperne, styretøjet, ESC, og ABS-systemerne samt motorreaktionerne, og endda motorlyden. På baner kan du vælge Drift Mode, hvor fordelingen af omdrejningsmoment også hjælper dig til at opnå kontrolleret overstyring.

Se Video

Affjedring, der tilpasser sig efter din kørestil

1205106823593

Den avancerede, race-inspirerede og afstivede ‘Öhlins Tenneco’-affjedring hjælper dig til at bevare den konstante kontrol over Focus RS. Affjedringen forbedrer køreegenskaberne og giver dig en bedre fornemmelse af vejen og en ekstremt hurtigt reagerende feedback på styringen. Til banekørsel giver de justerbare støddæmpere en endnu fastere køreindstilling, så du kan nyde spændingen, når du giver den fuld gas.

Recaro sportssæder

1205106824085

Den kvikke Focus RS er komplementeret med Recaro sportssæder. Med sit ergonomiske design har de et kendetegnende RS-emblem samt blå syninger. Støtten fra siderne holder dig komfortabelt og sikkert på plads under kørsel ved høj fart. Som ekstraudstyr fås skålformede RS Recaro sæder.

Avanceret 2,3 liter EcoBoost-motorteknologi

1205106818891

Den 2,3 liter store EcoBoost motors revolutionerende teknologi omfatter direkte brændstofindsprøjtning, dobbelt uafhængig timing af knastakslen og en twin-scroll turbolader.

Den er tunet og kalibreret specielt til Focus RS, og resultatet er: maksimal kraft på 350 HK og maksimalt drejningsmoment på 440 Nm (470 Nm med overboost).

Den fremragende reaktionsevne ved lave omdrejninger modsvares af kraftfuld trækkraft ved mellemhøje omdrejninger. Den højtydende motor leverer trækkraft helt op til 6.800 o/m.

Se Video