Ny Ford Fiesta ST1

Ny Ford Fiesta ST1
Modelvariant og pris Lær mere...
Yderligere standardudstyr i forhold til Sport:
 • Specialdesignede 17" ST-alufælge
 • Specialdesignet ST-stylingsæt
 • Specialdesignet ST-bagspoiler
 • Recaro Sport-forsæder med stofindtræk (uden sædevarme)
 • Højdejusterbart passagersæde
 • Læderbetrukket ST-rat og gearknop med røde syninger
 • Specialdesignede ST-gulvmåtter, for og bag
 • ST-sænkningssæt med 15 mm sænket kørehøjde
 • Skivebremser for og bag

Ny Ford Fiesta ST2

Ny Ford Fiesta ST2
Modelvariant og pris Lær mere...
Yderligere standardudstyr i forhold til ST1:
 • Recaro Sport-forsæder med sædevarme og delvist læderindtræk
 • Sony radio/Cd-afspiller inkl. SYNC med automatisk nødopkald
 • Automatisk aircondition

Ford SYNC. Avanceret håndfri teknologi

1205049809589 Ford SYNC lader dig styre din musik og foretage og besvare telefonopkald på mobilen med enkle, direkte stemmekommandoer. For eksempel, hvis "hjem" er anført som en kontakt på din mobiltelefon, skal du blot sige: "call hjem", og systemet ringer automatisk til det nummer. Du kan også bruge stemmekommandoer til at spille sange fra en USB- eller MP3/iPod®, eller når du streamer musik fra en Bluetooth®-kompatibel telefon.

Indirekte belysning for et mere moderne interiør

1205049811826 Et dæmpet rødt skær fremhæver diskret Ford Fiesta ST's interiør og giver din bil en varm, indbydende og elegant atmosfære.

Regnsensor

1205049807225 Vinduesviskerne har indbyggede regnsensorer og starter, så snart de første dråber rammer forruden. De øger viskerhastigheden, jo mere det regner. Du kan vælge mellem seks følsomheder, så du styrer, hvor meget vand der må være på ruden, før viskerne går i gang. Regnsensor er ekstraudstyr og leveres med automatiske forlygter (se nedenfor).

De automatiske forlygter tænder efter behov

1205049818105
Ford Fiesta ST har sensorer, der registrerer aftagende lys ved skumringstid, eller når lysforholdene pludselig ændrer sig. For eksempel, når du kører ind i en tunnel. Dette tænder automatisk forlygterne, der gør kørslen nemmere og sikrere. Automatiske forlygter er ekstraudstyr og leveres sammen med vinduesviskere med regnsensorer.

Sidespejlene beskytter sig selv mod påkørsel

1205049808322
For at undgå påkørsel klapper de el-drevne sidespejle (ekstraudstyr) automatisk ind, når bilen låses (eller når du aktiverer justeringsknappen). På den måde beskyttes også de smarte indbyggede blinklys.

Ford Fiesta ST lyser for dig helt hen til hoveddøren

1205049812997 Når du kommer hjem om aftenen, skal du blot blinke med venstre rat- betjeningsstang, så bliver forlygterne ved med at lyse i 30 sekunder. Denne nyttige funktion er standardudstyr.

Ekstra komfort med justerbare sæder med sædevarme

1205049813594 Du sidder altid behageligt i en Ford Fiesta ST, uanset vejret udenfor. Forsæderne kan indstilles, så uanset om du kører eller er passager, kan du indstille den stilling, der er perfekt til dig. Derudover er varme i forsæderne standardudstyr på ST2.

Få mest muligt ud af din motor

1205049817445
Den revolutionerende nye 1,6 liters 4-cylindrede EcoBoost benzinmotor giver dig al den ydeevne, man kan forvente fra en konventionel motor, men med en brændstoføkonomi på op til 16,9 km/l (blandet kørsel)* og en CO2-udledning på 138 g/km.

En fintunet 6-trins manuel gearkasse

1205049817848 Ford Fiesta ST har en 6-trins manuel gearkasse, specielt tunet til at modsvare 1,6-liters EcoBoost-motorens særlige karakteristika og dens avancerede tophastighed. Resultatet er maksimal motorkraft, drejningsmoment og brændstoføkonomi, når du accelererer gennem gearene.